ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

علت احضار مدافع پرسپولیس به کمیته اخلاق

خبری مبنی بر احضار مدافع پرسپولیس و چند بازیکن دیگر به کمیته اخلاق منتشر شده که در این صفحه به بررسی علت فراخوانده شدن آقایی می‌پردازیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 30
کد خبر: ۱۰۷۳۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ امروز (شنبه هشتم آبان) کمیته اخلاق میزبان چند بازیکن پرسپولیس است که یکی از آن‌ها سعید آقایی، مدافع چپ پرسپولیس می‌باشد. هیچ توضیحی در خصوص چرایی احضار آقایی و دیگر بازیکنان به کمیته اخلاق گفته نشده، اما در این خبر به مرور حرف‌هایی از آقایی می‌پردازیم که دلیل این احضار را مشخص می‌کند.

 

آقایی که پیش‌تر در سپاهان توپ می‌زد و برای سه فصل لباس طلایی پوشان را برتن کرده بود به پرسپولیس آمد و در بازی جنجالی دو تیم در اصفهان یکی از عاملان درگیری‌های پس از بازی دو تیم در تونل ورزشگاه نقش جهان شناخته شد.


پس از آن بازی، کمیته اخلاق به سرعت جرایم بسیار سنگینی را برای بازیکنانی که خاطی شناخته شدند در نظر گرفت و آقایی هم که از این حکم شوکه شده بود اظهارات تندی را به زبان آورد و حتی جریمه‌اش را با جریمه مالی قتل مقایسه کرد!

 

حرف‌هایی که حالا پس از پنج ماه گریبان‌گیر او شده است و مرور بخشی از حرف‌های سعید آقایی خالی از لطف نیست. او معتقد بود قصد دارند جریمه ویلموتس را از جریمه بازیکنان در بیاورند و در این باره گفته بود: ما فقط به هم پریدیم و شما هزار بار هم نگاه کنید که نه فحشی داده شد و نه درگیری فیزیکی داشتیم. جو به شکلی شد که وقتی از تونل وارد راهرو شدیم بحث شد، اما اینطور نبود که اتفاق بدی رقم بخورد. قبول دارم زشت بود، اما بد نبود. چرا باید ٧۵ میلیون جریمه شوم؟ چرا جریمه‌هایی که در قانون ۴-٣ میلیون بوده الان باید ٧۵ میلیون شود؟ از بیرون فکر می‌کنند پول آقای ویلموتس را ما باید بدهیم که اینطور جریمه کرده‌اند. البته یک میلیارد جریمه کردند و فکر کنم چندین بار دیگر باید اینطور جریمه کنند تا مشکل حل شود! حکم عادلانه‌ای نبود.

 

آقایی، اما به این جملات بسنده نکرد و در جنجالی‌ترین بخش صحبت‌هایش عنوان کرده بود: به خدا ما پول اضافه نداریم و چرا باید اینطور جریمه کنند. به خدا این رای عادلانه نیست. همین ۴-٣ ماه قبل کسی بزن بزن می‌کرد نهایت ١٠ میلیون جریمه کردند، اما الان! قشنگ می‌زدی صورت طرف را پایین میاوردی هم ٧۵ میلیون نمی‌شد. دیه کامل ٣٠٠ و خرده‌ای میلیون است و مگر ما چه کردیم؟ فکر کنم خدای ناکرده دست یکی آن وسط افتاد و قطع شد که اینقدر جریمه کردند.

 

این صحبت‌های مدافع چپ پرسپولیس حالا با گذشت نزدیک به پنج ماه با واکنش کمیته اخلاق رو به رو شده است و باید دید در نهایت پس از اتمام جلسه امروز چه اتفاقی برای این بازیکن و دیگر بازیکنان دعوت شده به این کمیته رخ خواهد داد./ورزش سه

ارسال نظر
آخرین اخبار